FAQ

Leveren jullie het werk in verschillende bestanden aan?

Ja, in principe leveren we de bestanden in elk gewenst format aan. Vooraf bespreken we welke type bestanden u nodig heeft en verwerken dat in ons aanbod.

 

Hoe snel kunnen jullie een project afronden?

Dat is natuurlijk sterk afhankelijk van het project. Vaak leveren we al binnen twee dagen een eerste opzet aan. Wanneer het project dan afgerond is, hangt af van de omvang van het project en het aantal gewenste revisies.

Bel of e-mail even met onze medewerkers wanneer u een specifieke deadline heeft. We kijken dan even naar de mogelijkheden.

Kan ik kiezen uit verschillende tekenstijlen?

Ja, onze tekenaars beheersen veel verschillende tekenstijlen. Vooraf stemmen we de gewenste tekenstijl met u af, zodat het artwork helemaal naar wens wordt opgemaakt.

Tekenen jullie door totdat ik helemaal tevreden ben?

Ja we tekenen door totdat de opdracht helemaal naar wens is afgerond. Daarbij is het wel van belang dat we een uitgebreide omschrijving ontvangen en dat deze omschrijving niet tussentijds wordt aangepast.

 

Wanneer jullie voor ons een character ontwerpen, ontvangen we dan ook de volledige rechten over dat character?

Dat is afhankelijk van de gemaakt afspraken vooraf. Wanneer we bijvoorbeeld vrijblijvend een eerste opzet maken, blijven de rechten nog bij ons. Wanneer u voor het character betaald, of bijvoorbeeld merchandise bij ons besteld, dragen we de rechten aan jullie over.

We hebben overigens onze kosten dan al terugverdiend. Wel zo eerlijk!

Dit is overigens niet bij alle tekenstudio’s het geval, soms moet er voor de overdracht van rechten nog eens extra flink wat betaald worden. Maar geen zorgen! Bij Alive Tekenstudio zijn er geen verrassende bijkomende kosten achteraf en wordt het character direct uw eigendom.